VÁLTOZÁSOK 2015-ben

Kedves Egyesületi Tagok, Érdeklődők!

2015. januárjától újdonságokat vezetünk be.

• Új KEDVEZMÉNYEK az Egyesületi tagoknak:

- A havi delfinmeditáció (Delfinekkel a színek szárnyán meditáció) az Egyesületi Tagoknak ingyenes lesz, a nem tagoknak pedig a hozzájárulás adomány jellegű, vagyis annyival támogathatják, amit éppen erre éreznek szánni. További részleteket a meditációról az alábbi linken találsz. https://bluedolphinegyesulet.webnode.hu/news/delfinekkel-a-szinek-szarnyan-meditacio-2015-jan-22-18-00/
    Ha jössz, várunk szeretettel! Az aktuális dátumokat mindig feltüntetjük a weboldalon a PROGRAMNAPTÁRBAN.

- 50% kedvezmény a Központban igénybe vehető MASSZÁZS árából.

- Az Egyesület által szervezett Delfines programok díjából kedvezmény. A kedvezmény, és mértéke fel lesz tüntetve a program kiírásban.

• Módosultak az Egyesület céljai is.

- Az emberek és delfinek közötti kapcsolat létrehozása, együttúszás vadon élő delfinekkel és bálnales.
    - A delfinek emberre gyakorolt jótékony hatásának minél szélesebb körben való megismertetése, anélkül, hogy delfináriumokba mennének.
    - Egészséges életmóddal kapcsolatos szemléletformálás.
    - Az egészségmegőrzés területén a virtuális delfinterápia, mint alternatív segítő módszer terjesztése, bemutatása.
    - A virtuális delfinrelaxáció elterjesztése, mint minőségi szabadidős tevékenység és stresszoldás 0-99 éves korig.
    - A virtuális delfinrelaxáció, mint kiegészítő és regeneráló program terjesztése a daganatos megbetegedésben szenvedő gyermekek számára.
    - Cetvédelem.

• Új célzott Támogatási lehetőségek, ha nem szeretnél tag lenni, de mégis támogatnád munkánkat, akkor az alábbiak közül választhatsz, amire elküldheted adományodat:

- Az általunk működtetett, - Virtuális Delfinrelaxációs programmal - kiemelten szeretnénk a daganatos megbetegedésben szenvedő gyermekek felépülését is támogatni, a kezeléseik közötti időszakot könnyebbé tenni. Ennek finanszírozásához gyűjtünk, hogy ki tudjunk menni kórházakba, illetve Központunkban a támogatásokból tudjuk finanszírozni az egyéni szülő-gyermek delfinrelaxáción való résztvételt.

- A weboldalunk bővítése, fejlesztése, fenntartása (tárhely növelése, domain név vásárlása, fenntartási díj stb.)

- Egyéb működéshez és célokhoz hozzásegítő adomány (pl. delfines szóróanyagok, ajándékok vásárlása és továbbadása a gyerekeknek, felnőtteknek; egyéni fejlődést segítő anyagok készítése, fordítása, megjelentetése stb.)

Támogatás menetéről részletesen az alábbi linken olvashatsz: TÁMOGATÁS

• Újra lesznek Nyíltnapok, ahova várunk bárkit szeretettel, aki kíváncsi a tevékenységeinkre.
    A dátumokat a weboldalon majd megtaláljátok.

• Bevezetjük a FILMKLUBOT, ahol minden alkalommal egy-egy delfines, vagy bálnás természet-ismeretterjesztő film kerül levetítésre, amivel szeretnénk hozzájárulni a környezet-, és állatvédelemhez. Ezeknek a dátumait is majd időben kiírjuk a programnaptárba.

• Pályázatot nyertünk a VIRTUÁLIS DELFIN és BÁLNAles programunkkal
    Ennek részleteit és a programok időpontjait hamarosan közöljük a weboldalon. A programokon majd ingyenesen lehet részt venni gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ezzel szeretnénk minőségi szabadidő eltöltést biztosítani bárkinek, aki szereti a delfineket és bálnákat.

Reméljük tetszenek az újításaink és valamelyik programunkon személyesen is találkozunk!
Ha van kedved, akkor ajánlj minket másoknak is!

Köszönjük, ha végigolvastál!

További örömteli napot kívánunk!

Blue Dolphin Csapata